• fu'a

Ua tuai ea le matagi Nordic?Suiqiu rattan meaafale "totoina i le mutia" i fafo

"O Iulai o le tausaga nei, na ausia ai le faʻatupulaia o oloa auina atu i fafo e 70-80% pe a faʻatusatusa i le vaitaimi tutusa i le tausaga talu ai, aemaise lava, o le matou sofa rotan ma le nofoa tautau e lauiloa tele."Ina ua mavae le tele o tausaga o pisinisi fefaatauaiga i fafo, Mr. Wang o Beijing Shuyun Oriental Decoration Inisinia Co., Ltd ua matua pisi talu ai nei.“E tele taimi e mana’omia ai le toe fa’anatinati, o le tele o taimi, o lo’o opeopea pea i luga o le sami oloa ua toe tu’uina atu, ma ua uma fo’i le fa’atauina o sofa i faleteuoloa i fafo”.
O lenei taumafanafana, sofa rattan, nofoa nofoa ma isi meaafale rattan ma uiga Saina e lauiloa i Europa ma le Iunaite Setete.

O se suʻesuʻega o tagata Amerika na faia e le International Leisure Furniture Association i le amataga o le 2022 o loʻo faʻaalia ai e 92% o tagata Amerika o loʻo i ai meaafale i fafo poʻo mea faʻaoga i luga o latou lisi manaʻoga.E mafua lea tulaga ona o le naunautaiga o tagata Europa ma Amerika e tausia lo latou lava lotoa, ma ua faʻalauteleina foi le avanoa o le lotoa ona o le tulaga o faʻamaʻi.

I le vaega o fa'amatalaga a le faleoloa i luga ole laiga a Mr. Wang, o lo'o viia e le au fa'atau mai fafo nofoa rattan na faia ma mamanuina i Saina.Fai mai se tagata Amerika, "I le avea ai o se inisinia e faigata ona faʻamalieina, na ou totoina lelei le mutia i luga o lenei sofa rattan Saina ina ua uma ona ou suʻesuʻeina le tele o ituaiga meafale. O lona mamanu, faʻamafanafanaga ma le paʻu malosi fafo e matua viia uma lava, ma ou te fautuaina malosi i oe."

Faaalia e le alii o Jin, o le mamanu o nei meafale e le gata o mea e lalagaina ai le rotan ma auala e iai uiga faa-Saina, ae o loo talafeagai foi ma le faigofie ma le matagofie o le matagofie o tagata faatau mai fafo.E le gata i lea, o lenei mea e le mafai ona tuʻueseeseina mai le faʻaogaina lelei o fesoʻotaʻiga tuaoi.O le lelei o le auaunaga o lo'o tu'u sa'o mai faleteuoloa i fafo, ose itu taua tele e fa'afiafia ai tagata fa'atau mai fafo.Mo se meaafale tele faapena, o le faleteuoloa i fafo e tuʻuina saʻo atu e mafai ona oʻo atu i le mea e alu i ai i isi aso uma i se taimi vave pe a uma ona tuʻuina le oka.


Taimi meli: Oke-11-2022